Eton mess met chocolade en rood fruit
Eton Mess is een hemels dessert. Het gerucht gaat dat het zijn oorsprong kent in de pavlova. Welke volgens het verhaal, door de kok op de grond was laten vallen. Het dessert werd opgeraapt en bij gebrek aan beter werd 'the mess' in glazen geschept. Hoewel het er dus uitziet als een rommeltje is de smaak fantastisch. Zachte room, friszoet roodfruit, knapperige koekjes en brosse meringues. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |