Eierpannenkoeken

Foody Redactie


Pannenkoeken zijn altijd goed! Zo ook deze eierpannenkoeken. Als je luchtige pannenkoeken wilt bakken van dit beslag kun je je pannenkoeken het beste iets dikker maken, dus niet flinterdun. Hierdoor worden de pannenkoeken van binnen lekker zacht en luchtig. Serveer met stroop, poedersuiker, kaas, appeltjes of fruit. De keuze is aan jou. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Liesje_abc
  • Anouk Verregghen
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.