Dumplings met gehakt

Dumplings met gehakt


Deze heerlijke dumplings zijn rijkelijk gevuld met varkensgehakt, paksoi, verse gember en verse kruiden. Je kan ervoor kiezen om de dumplings in een bambo stoommandje te stomen of in een pan aan te bakken en vervolgens in diezelfde pan te stomen. Eetsmakelijk!  
Let op: het vouwen van de dumplings neemt veel tijd in beslag!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Jasmijn Stuart
  • Inez Gijsbers
  • Yinte Corstens
  • Melissa Ribeiro
  • Louise Van Der Kelen
  • Kris Timmerman
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 4
Foody redactieFoody redactie