Dudefood: Vitello Tonnato met een voorjaarsbite
Deze heerlijke Vitello Tonnato maak je met tonijn, mayonaise, kappertjes en een mooi stuk vlees, namelijk de kalfsmuis. Dit is een deel van de kalfsbil, een mager stuk vlees dat je zowel kunt stoven in een bouillon, of (kort) kunt grillen wanneer je er dunne lapjes van snijdt. Met dit mooie weer doe je dat natuurlijk op de barbecue, met wat houtsnippers voor een heerlijk rookeffect op het vlees. Je kunt het vervolgens zowel warm als koud serveren. Geniet van deze Italiaanse versie van een surf & turf!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |