Crème brûlée met rabarber
Heb je ooit bedacht om crème brûlée te combineren met rabarber? Het klinkt misschien wat gek, maar het is echt heel lekker. Zoet, zuur, zacht en knapperig. De verschillende smaken en texturen maken dit echt een heel fijn dessert. Doordat de rabarber in de oven wordt gegaard blijven de stukjes redelijk heel, waardoor je in de crème brûlée nog een zachte bite krijgt. Klinkt goed toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |