Cordon Bleu met een twist
De Cordon Bleu is een klassiek stukje vlees en nog altijd lekker. Maar zo af een toe wat variatie kan natuurlijk geen kwaad. De traditionele cordon bleu is een schnitzel met een hart van gekookte ham en een flinke plak kaas. Maar met kaas, pittige mosterd, chorizo én gekookte ham maak je deze stoere versie. Paneer de cordon bleu voor een extra ‘crunch’ met cornflakes. Heerlijk! Serveer er wat gekookte en pikant gekruide groenten bij en genieten maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |