Coquilles met salieboter
Dit heerlijke gerechtje is onderdeel van het foodbloggers kerstmenu. Deze coquilles met salieboter en krokante Parmaham is het tussengerecht. Het is echt een super lekker gerechtje dat er ook nog eens heel chique uit ziet, terwijl het heel gemakkelijk en snel te maken is. Serveer de coquilles op de maïspuree en leg de stukjes krokante Parmaham naast de schelpen. Giet als laatst de salieboter over de coquilles. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |