Chocoladecroissant met pistachenoten
De Pasen staat alweer voor de deur en met Pasen is het heerlijk om uitgebreid te brunchen. En deze chocoladecroissant mag zeker niet ontbreken op de paastafel. Super easy om te maken. Het enige dat je nodig hebt is croissantdeeg, chocolade en pistachenootjes. De pistachenootjes zorgen voor een lekkere crunch. Klinkt goed toch? Ben je niet zo'n zoetekauw? Vul de croissantjes dan met zalm en kruidenkaas. Ook héérlijk! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |