Chocolade brioche breekbrood
Dit chocolade brioche breekbrood is perfect voor bij het kerstontbijt, of de brunch. Een breekbrood is superleuk om op tafel te zetten. Lekker zoet en feestelijk. Brioche brood is al wat zoet van zichzelf. En het leuke van dit brood is, is dat er binnenin een kleine verrassing zit. Namelijk, gesmolten chocola. Yum!
Voorbereidingstijd: 40 min | Rijstijd: 2x 45 min | Oventijd: 30-35 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |