Cevapcici
Cevap.. wat? Cevapcici. Of eigenlijk Ćevapčići is een soort kebab die onder verschillende namen bekend is in voornamelijk de Balkanlanden. Het zijn een soort worstjes gemaakt van gehakt welke als Fastfood worden verkocht in porties van vijf à tien stuks, veelal geserveerd in een pita. Het leek me leuk om zelf een keer Cevapcici te maken en omdat het gerecht zoveel variaties kent, heb ik besloten om zelf maar aan de slag te gaan met de kruiden. Heerlijk op een tortillawrap met sla, komkommer, augurk en een eigen gemaakte knoflooksaus.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |