Caprese borrel stokbrood

Muffins met citroen en bramen


Dit Caprese borrel stokbrood is echt heerlijk en ook nog eens ontzettend gemakkelijk om te maken. Perfect om te serveren als snack bij de borrel, of als bijgerecht bij een soepje. Snijd het stokbrood gedeeltelijk in stukjes maar let op dat je net niet helemaal doorsnijdt. Vul het brood vervolgens met groene pesto, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Eventjes de oven in en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.