Caesar salade van boerenkool
Je kunt ook prima salade in de winter eten. Deze salade met boerenkool bewijst dat maar weer eens. Als je de boerenkool iets te heftig vindt om helemaal rauw te eten kun je het even kort stomen of roerbakken. Een winterse salade wordt extra lekker met een warm element, zoals het gepocheerde eitjes en de spekreepjes in deze salade. Je kunt eventueel ook een gegrild stukje kipfilet toevoegen. Dit is ook nog eens iets magerder dan het spek.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |