Cabo Cantina’s Nacho’s
Vorig jaar zijn we naar Amerika gegaan, en mama mia wat hebben we genoten van het eten! Een tentje genaamd Cabo Cantina in L.A. serveerde er de allerbeste nacho die ik ooit gegeten heb, en omdat ik ze echt een beetje mis heb ik ze geprobeerd na te maken. Lekker met gehakt, kidneybonen, jalapeños en kaas, veel kaas! Niet gezond, wel heel erg lekker!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |