Bruschetta tomaat

Foody Redactie


Bruschetta met tomaat is een echte klassieker. Waarschijnlijk heb je het al veel te vaak te gemaakt, maar het blijft heerlijk. Zowel lekker bij een voorgerecht, hapje bij de borrel op bij een bord dampende soep. Met een paar ingrediëten zet je dit lekkere hapje zo op tafel. Ondanks dat het voelt als een vette hap, is het beleg van tomaten en uitjes natuurlijk hartstikke mager. Ontvel de tomaten wel, hierdoor trekken de smaken beter in de tomaat, en wordt de smaak intenser. Lekker smullen! 

Let op: Laat de tomaten minimaal een half uur uitlekken

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Yvonne Meulenbroeks
  • Lynsey van den Broek
  • Marleen Venhuizen
  • Bertien Damhuis
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.