Brood met olijven en feta
Dit gevulde brood met olijven en feta is onwijs lekker bij de borrel of bij een warme kom soep. Het brooddeeg wordt na de tweede rijs ingeknipt wat hem zijn speelse uiterlijk geeft. Met de vulling van dit brood kan je natuurlijk volop variëren; zongedroogde tomaatjes, blauwe kaas, kruiden, noten, pesto. Ze smaken allemaal heerlijk in dit brood!
Let op: begin met dit recept een avond van te voren
Voorbereiding: 10 min | Wachttijd: 1 nacht | Rijstijd: 1 uur + 45 min + 15 min |Oventijd: 20-30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |