Bosbessen parfait: ijs zonder ijsmachine
Parfait is een heerlijk romig dessert uit de vriezer en wordt ook wel stilstaand ijs genoemd. Dit omdat het zonder ijsmachine gemaakt wordt. Toch is het ijs super romig. Parfait wordt gemaakt met een luchtig mengsel van eidooier, room, suiker en bijvoorbeeld chocolade of in dit geval met bosbessen. Giet het mengsel in een cakevorm en daarna is het wachten totdat de parfait stevig is. Los de parfait uit de cakevorm en snijd er plakken van. Serveer met verse bosbessen en je hebt een heerlijk dessert. Geniet ervan. Bereidingstijd: 30 min, Vriesttijd: ca. 6 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...
Volg FoodtubeVIDEO: Koekjes bakken | |
VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo... | |
VIDEO: Pistachecake bakken |