Bloemkoolsalade met geroosterde amandelen

One pot: Bloemkoolsalade met geroosterde amandelen


Rauwe bloemkoolsalade? Yes. Wanneer je bloemkool dun snijdt of helemaal fijn maakt, kun je het prima rauw eten. De bloemkool zorgt voor een frisse smaak, is lekker knapperig en de smaken die je toevoegt worden heel goed door de bloemkool opgenomen. Rauwe bloemkool is super in combinatie met Italiaanse smaakmakers. Zo ook in deze variant met olijven en een snelle anjovisdressing. Yum!! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken