Bloemkool met zoete aardappel uit de wok

Foody Redactie


Ben je gek op bloemkool maar eet je het standaard met aardappelen en een stukje vlees? Niets mis mee natuurlijk, maar wat variatie kan geen kwaad toch? Dit recept voor bloemkool met zoete aardappel uit de wok is ook zeker het proberen waard. Garneer eventueel met een beetje verkruimelde geitenkaas of feta en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mkostense
  • Gerrit Hoekstra
  • Erica van Rooij
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.