Bloemkool couscous met geroosterde kikkererwten

Foody Redactie


Bloemkool kun je perfect rauw eten wanneer je deze fijn of klein maalt. Dat bewijst ook dit recept voor een heerlijke bloemkool couscous met geroosterde kikkererwten, olijven, cherrytomaatjes, komkommer en pijnboompitjes. Ontzettend gemakkelijk om te maken, lekker én gezond. Zeer zeker de moeite waard. Genieten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • P.steenkist
  • Esmée Kramer
  • Sjors van Tongeren
  • Fabienne Kasbergen
  • Wouw52
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.