Bloemkool couscous met geroosterde kikkererwten
Bloemkool kun je perfect rauw eten wanneer je deze fijn of klein maalt. Dat bewijst ook dit recept voor een heerlijke bloemkool couscous met geroosterde kikkererwten, olijven, cherrytomaatjes, komkommer en pijnboompitjes. Ontzettend gemakkelijk om te maken, lekker én gezond. Zeer zeker de moeite waard. Genieten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |