Bastogne kaneelijs

Muffins met citroen en bramen


Bastogne kaneelijs. Yum!! En super gemakkelijk om te maken. Wel moet je een portie geduld hebben, maar het resultaat mag er zeker zijn. Met slechts vier ingrediënten schuif je het zo de vriezer in. Bastogne, kaneel, gecondenseerde melk en slagroom is alles wat je nodig hebt. Aan de slag! Voorbereidingstijd: 15 min | Vriestijd: minimaal 6 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Anne Mieke de Kolf
  • Naomi Van de Pol
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.