Bananenbrood met noten en chocola
Bananenbrood, héérlijk! En met dit receptje maak je een heerlijk glutenvrij en suikervrij bananenbrood met gemengde noten en pure chocolade. Het is simpel om te maken, want het is alleen een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een beslag, het beslag in de bakvorm doen, 50 minuutjes de oven in en smullen maar! Super als ontbijt, maar ook heerlijk om als tussendoortje van te snoepen. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |