Asperges met ei, tomaat en krokante ham
Asperges, héérlijk! Maar de klassieke combinatie met ham en ei kennen we nu wel. Tijd dus voor een variatie. Nog wel met ei en ham, maar dan anders. Een bijzonder gerecht waardoor de smaak van asperges volledig tot zijn recht komt. Dat is meer dan gelukt, want deze asperges met ei, tomaat en krokante ham is hemels lekker. Heerlijk als uitgebreide lunch of als hoofdgerecht met een goed glas wijn erbij.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |