Abrikozen rondo’s
Iets lekkers voor bij de koffie is altijd goed toch? Zo ook deze abrikozen rondo's. Deze luxe koeken met een vulling van spijs en abrikozenjam zijn na het bakken een paar dagen te bewaren en dus goed voor te bereiden. Wel zo makkelijk. En nog onwijs simpel om te maken ook nog. Wel zo fijn.
Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |