Aardbei-limoencheesecake
Vroeger aten we vaak de Hollandse variant van Cheesecake: kwarktaart. Het was een regelrechte hit op verjaardagen en omdat ik uit een grote familie kwam waar dus veel feestjes en verjaardagen waren, at ik ook heel vaak kwarktaart. Ik leefde er bijna op. Toen ik voor het eerst echte cheesecake at vond ik het dan ook niet zo bijzonder, want het was veel minder zoet en steviger. Nu was het achteraf ook niet zo'n goede cheesecake, maar dat daargelaten. Ik heb na mijn eerste cheesecakefiasco nooit meer cheesecake gegeten of gemaakt, tot ik in 2009 meedeed aan de Daring Bakers Challenge. Ik ben nu helemaal verslaafd, en deze aardbei-limoencheesecake is zó ontzettend lekker dat ik wel een hele in m'n eentje op kan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |