Verse loempia’s met garnalen
Spring-rolls, ofwel verse loempia's, stonden al een tijdje op mijn to-do lijstje, dus toen ik bij de toko rijstvellen zag liggen ben ik meteen aan de slag gegaan. Verse loempia's zijn dus niet gebakken of gefrituurd en zijn daarom een stuk gezonder dat de gefrituurde variant. Eigenlijk kun je er naar hartelust mee varieren, maar ik heb er heerlijke garnaaltjes, komkommer, wortel, noedels en bosuitjes in gedaan. Echt een succesnummertje!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |