Varkenshaas met gorgonzolasaus en vijgen
Oh my... Als je je varkenshaas eenmaal op deze manier gegeten hebt wil je nooit meer anders! Meeste mensen eten hun varkenshaasje met een peperroomsausje of een champignonsaus, maar geloof me, met deze gorgonzolasaus met vijgen is het echt een ultieme smaaksensatie! Zo rijk dat je er gewoon bijna emotioneel van wordt!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |