Tompouce met Zwitserse room
Tompouchen met Zwitserse room zijn echt de lekkerste tompoucen die er zijn. Dat komt omdat er aan deze room slagroom is toegevoegd wat de vulling waanzinnig lekker en luchtig maakt. Met dit recept maak je een heerlijke tompouce met eigen gemaakte Zwitserse room. Garneer het met wat poedersuiker, zodat het er nóg lekkerder uitziet en dan kan het smullen beginnen! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |