Panna cotta met rood fruit
Door deze heerlijke Italiaanse panna cotta met rood fruit als dessert te serveren steel je zeker de show tijdens een diner. Dit basisrecept voor panna cotta is simpel om te maken en heerlijk zijdezacht van smaak. Dit dessert is ideaal om te maken als je veel gasten hebt. Je kunt de panna cotta volledig voorbereiden en afgedekt in mooie glazen in de koelkast bewaren. Succes verzekerd. Enjoy!
Bereidingstijd: ca. 30 min, wachttijd: 4 uur koelen
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |