Malse honingkip met sugarsnaps

Foody Redactie


Haal wat vitamientjes binnen met deze honingkip met sugarsnaps en bloemkoolrijst. Dit recept heeft als voordeel dat je de meeste ingredienten in de vriezer kunt bewaren en dus altijd 'vers' op tafel kunt zetten. Daarbij is het ook nog eens supersnel klaar gemaakt! Simpelweg even de sugarsnaps koken, de kip in een wok met de honing, cocos aminos en limoensap gaar roerbakken, en tenslotte  nog even de sugarsnaps erbij in. Afmaken met sesamzaadjes en verse koriander! Heb je onverhoopt geen sugarsnaps in huis, dan kun je deze ook vervangen door broccoli, sperziebonen of peultjes.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Stefan Janssen
  • Domini Paardekooper
  • Martinathomas69
  • Sabine Groen-Bang
  • Cj.de.groot
  • Sylvia Willemsen
  • Rens ten Tusscher
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.