Kwarkpannenkoekjes met aardbeien
Pannenkoeken, yumm!! Heerlijk als uitgebreid ontbijt, als lunch of misschien zelfs wel als hoofdmaaltijd of als dessert met een bolletje ijs. Het kan allemaal. En deze pannenkoeken gemaakt met kwark en boekweitmeel zijn ook zeker een aanrader. En niet geheel onbelangrijk, ook nog eens super easy om klaar te maken. Serveer ze met wat plakjes banaan, aardbeien, poedersuiker en/of eventueel wat maple syrup en je hebt een heerlijk ontbijtje. Enjoy!
De pannenkoekjes zijn zonder de poedersuiker en Maple Syrup Voedselzandloper proof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |