Klassieke boerenkoolstamppot
Het is de perfecte tijd voor een heerlijke oer-Hollandse boerenkoolstamppot. En deze keer geen variant met een rare twist, maar gewoon lekker de klassieke variant. Lekker met wat spekjes, zilveruitjes, mosterd en piccalilly en je zet in een handomdraai een heerlijk stamppotje op tafel. Schep de boerenkool op het bord, maak een kuiltje in het midden en schenk daar heerlijke boterjus in. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |