Homemade No Knead Bread
De naam van het brood zegt eigenlijk al genoeg: je hoeft het deeg nauwelijk te kneden. Hoe moeilijk kan het dan zijn om dit heerlijke stuk brood te bereiden? Niet dus! Het enige wat je nodig hebt is een portie geduld. Het deeg heeft in totaal namelijk 10 uur nodig om te rijzen. Daarna moet je het brood eerst een half uur en daarna nog twintig minuutjes bakken, maar wat je ervoor terug krijgt is super! Een heerlijk luchtig brood met een knapperige korst! Echt onwijs lekker van smaak dat alleen een flinke lik roomboter genoeg is. Genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |