Granenrepen met banaan
Deze lekkere repen van granen en banaan zijn een stevig tussendoortje. Op een balansdag kun je ze zelfs als lunch eten. Ondanks dat de repen geen suiker bevatten zijn ze heerlijk zoet door de bananen, dadels en honing. Echt een aanrader voor bij de thee halverwege de middag, als je nog even door moet. Dan vind je jezelf tenminste niet met een zak chips op de bank een half uur voor het avond eten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |