Crème brûlée met rabarber

Crème brûlée met rabarber


Heb je ooit bedacht om crème brûlée te combineren met rabarber? Het klinkt misschien wat gek, maar het is echt heel lekker. Zoet, zuur, zacht en knapperig. De verschillende smaken en texturen maken dit echt een heel fijn dessert. Doordat de rabarber in de oven wordt gegaard blijven de stukjes redelijk heel, waardoor je in de crème brûlée nog een zachte bite krijgt. Klinkt goed toch? Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Crème brûlée
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Creme Brulee
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.