Bladerdeeg maken
Ben je dol op quiches of taartjes waar je bladerdeeg voor nodig hebt zoals appelflappen? Het makkelijkst is om dan lekker snel bladerdeeg uit de diepvries of 'vers' uit de koeling te gebruiken. Maar echt, zelf bladerdeeg maken is zoveel lekkerder! Je bent er wel even mee bezig, maar het is echt supersimpel en het zeker waard! Het is namelijk zoveel romiger dan de kant-en-klare variant. Wedden dat je hierna alleen nog maar de zelfgemaakte variant wil gebruiken?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |