Arancini – Risotto balletjes
Van overgebleven avondeten kun je prima nog hapjes of een compleet nieuwe maaltijd maken. Dat weten ze ook in Italië maar al te goed. Afgelopen vakantie at ik op sicilië deze heerlijke risottoballetjes, genaamd arancini. Wat een grandioos recept is dit! Ik heb er daarom thuis meteen ook een paar gemaakt, en ze zijn heerlijk! Vooral als snack, en het fijne is dat je ze warm en koud kan eten. Hmmm!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |