Appelcrumble met hazelnoten
Appelcrumble is eigenlijk niet meer dan een appeltaart zonder bodem. Het is een lekker dessert die ook nog eens simpel te bereiden is. Deze versie van applecrumble is gemaakt met alleen appel, maar het is ook heerlijk om er wat kersen aan toe te voegen. Eet de crumble lekker met een bolletje vanille ijs. Dat wordt smullen van dit verrukkelijke toetje!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |