Recept voor een lekker blancheer gerecht?

Blancheren is een kooktechniek waarbij groente of fruit voor een korte tijd wordt gekookt, om het vervolgens in koud water te leggen. Het doel van blancheren is meestal om het ingrediënt snel te garen of beetgaar te maken, maar het kan ook gedaan worden om de huid van bijvoorbeeld vis te verstevigen, een te sterke smaak of ongewenste enzymen te verwijderen of het product te reinigen. 


 

Populaire blancheren ingrediënten


Blancheren & Bloggers

Foody.nl
Pauline's Keuken
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten...

Foody.nl
Francesca Kookt!
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier...

Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en...

Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt...

Bekijk alle bloggers »